Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİMİ BİGA MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

Biga Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Mehmet EROĞLU ve Bölge Müdürü Orhan KAPLAN, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ’yü makamında ziyaret ettiler.

BİGA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİMİ BİGA MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ
18 Nisan 2019 - 12:23

Biga Meslek Yüksekokulunda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Biga OSB Başkan Vekili Mehmet EROĞLU; “Kurumlarımız arasında uygulanması planlanan İşbaşı Eğitim Programı ve 3+1 Eğitim modeli ile Biga OSB firmaları başta olmak üzere bölgenin kalifiye eleman talepleri önemli ölçüde karşılanmış olacak. Bizler, eğitim kalitesinin artırılarak öğrencilerin istihdama yönelik yetiştirilmeleri ve iş bulmalarına katkı sağlayacak her türlü projeye destek sunmaya hazırız.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ; ”Meslek Yüksekokulumuz, Biga OSB ve İŞKUR arasında mezunlarımıza yönelik işbaşı eğitim programının uygulanması ile Okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Elektrik ve Makine programlarında 3+1 eğitim modeline geçilmesi konularında verdikleri destekler için Biga OSB yönetimine teşekkür ediyoruz. Sahip oldukları potansiyel, deneyim ve fikirleri ile Biga OSB yönetimi, sanayileşme sürecini yaşamakta olan Biga’mız için de önemli bir değerdir.” Dedi.

Toplantıda ayrıca; 22-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Biga OSB firmalarına teknik gezi düzenlemeleri ve Biga OSB yöneticilerinin 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulunda düzenlenecek olan Kariyer Günlerine konuşmacı olarak katılmaları konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete; Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL, Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda YAVUZASLAN SÖYLEMEZ, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İsmail HACIKURU, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selin GÜREMEN ile Meslek Yüksekokulu Sekreter Vekili Basri ÇORAK’da katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum