Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA İÇDAŞ FEN LİSESİ VE ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

Biga İÇDAŞ Fen Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesinde bu yıl 230 öğrenci mezun oldu.

BİGA İÇDAŞ FEN LİSESİ VE ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ
06 Mayıs 2019 - 14:33

Mezuniyet dolayısıyla Okul bahçesinde düzenlenen tören tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Biga İÇDAŞ Fen Lisesi’nin ilk, Atatürk Anadolu Lisesinin de son mezunlarını verdiği tören de konuşan Okul Müdürü Faruk Girgin, “4 yıl önce sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı bütün idarecilerin, öğretmenlerin, personelin, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, sevgi dolu kişiler olarak yetiştirdiğiniz için sizleri büyük mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdir ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. 4 sene boyunca fedakârlıklarla bir anne, baba şefkati ile kucaklayıp, bilgi ve beceri ile donattığımız 230 öğrencimizi bugün okulumuzdan uğurluyoruz. Sevgili gençler, okula ilk başladığınız gün de, bugün de bilginize yeni bilgiler kattınız, becerilerinizi artırdınız. Toplumun çok farklı kesimlerinden gelen arkadaşlarımız oldu. Birbirimize saygı duyarak, hoşgörü göstererek sosyal yaşamınız ve geleceğiniz ile ilgili kendi görüşlerinizi konuşturmaya başladınız. Dürüst, erdemli, kendini bilen, kendine inanan ve güvenen gençler olarak sizin için, yakınlarınız için, ülkeniz için, dünya için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyoruz. Bizler de sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bizim geleceğimiz ve kuvvetimiz sizlersiniz. Bu gerçeği çok iyi gören Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kısa bir süre sonra 100'üncü yılını kutlayacağımız milli mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs'ı Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan etmiş, ülkenin tüm değerlerini gençlere emanet etmiştir. İnanıyoruz ki sizlerde umutları boşa çıkarmayacak, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacaksınız." dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise “Lise eğitim hayatını tamamlayan Biga İÇDAŞ Fen Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerimizin bu mutlu, heyecanlı gününü hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün ayrıca 1992 yılında kurulan Atatürk Anadolu Lisesi 22. dönem ve son mezunları ile 2015 yılında kurulan İÇDAŞ Fen Lisesi'nin ilk mezunları verilmesi bakımından özel bir anı yaşıyoruz. Lise eğitiminizde sizlere yenilikçi ve üretken olarak yetişmenizde okul idarecilerinize, öğretmenlerimize, sizlerin her zaman yanınızda olan ailelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin gelecekte de başarıyla okullarımızı ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. Hepinizi kutluyorum. Gelecek hayatınızda da

başarılar diliyorum, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” Dedi.

Biga İÇDAŞ Fen Lisesi birincisi Nurefşan Acar ve Atatürk Anadolu Lisesi birincisi Beyza Keskin başarı kütüğüne plaketini çaktı. Daha sonra okulu derece ile bitiren öğrencilere plaket verildi. Tören öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu.

Törene, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Celal Avcı, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum