Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA'DA YAĞMUR YAĞDI KAZA GELDİ!

Biga’dan Ağaköy’e öğrenci taşıyan midibüs Doğancı Köyü Mevkiinde yağan yağmurun etkisi ile kayganlaşan yolda devrildi.

BİGA'DA YAĞMUR YAĞDI KAZA GELDİ!
07 Mayıs 2019 - 17:02

Saat: 15.45 sularında Biga’dan Ağaköy’de bulunan ÇOMÜ’ye giden öğrenci otobüsünün şoförü yağan yağmurun etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüje çarpan araç yan yatarak devrildi.

Kazanın etkisi ile otobüste bulunan bir çok öğrenci yaralandı. Doğancı Köyü halkı ve Duygu Ambalaj Fabrikasında çalışanlar kaza mahalline ilk ulaşanlar oldu. Ve camları kırarak öğrencilerin araçtan çıkmasını sağladılar.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ve trafik ekipleri olay yerinde olağanüstü çalıştılar. Biga- Çanakkale yolu bir süre trafiğe kapandı. Gerekli müdahale ve önlemlerin alınmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre ana yoldaki seyir halindeki öğrenci midibüsünün sürücüsünün yağışlı havada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç refüje çarparak yan yattı ve öğrencilerin çığlıkları duyuldu. Ardından aracın camları vatandaşlar tarafından kırılarak araçtakilerin çıkarılması sağlandı. Trafik ekipleri ve ambulanslara haber verildi.

Kazada ölen olmadığı ancak yaralı öğrencilerin çok olduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslar ile Biga Devlet Hastanesi ve Biga Özel Can Hastanesine götürüldü. Hafif yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri müdahale etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum