Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKULLARIMIZIN SAYISI ARTIYOR

Vali Orhan TAVLI, İl Milli Eğitim müdürlüğünce düzenlenen, Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen” Meslek Liseleri Boyut Değiştiriyor” projesinin kapanış programı, beyaz bayrak sertifika ve ödül takdim programı ve uluslararası alanlarda başarı gösteren öğrencilerin ödül törenine katıldı.

BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKULLARIMIZIN SAYISI ARTIYOR
25 Haziran 2019 - 10:08

Şehit Kıvanç Kaşıkçı Mesleki Eğitim Yerleşkesi Konferans salonunda gerçekleştirilen sertifika ve ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  

Programda; Vali Orhan TAVLI,  İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Büyük birer konuşma yaptılar. 

Programda ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Birim Sorumlusu Mücella Ulus ve Diyetisyen Sinem Sarıbudak Tüysüz tarafından “Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projeleri” ile ilgili sunum yapıldı. 

 Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projeleri kapsamında sertifika almaya hak kazanan okullara sertifikaları, Vali Orhan TAVLI, Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Büyük, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Keleş tarafından verildi.

Ayrıca programda  “Meslek Liseleri Boyut Değiştiriyor” Projesinin AR/VR( Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik) Prototipleme Sınıfı Uygulamaları için eğitim alan öğretmenlere sertifikaları ile uluslararası alanlarda başarı gösteren öğrencilerin ödülleri Vali Orhan TAVLI tarafından verildi.

Gerçekleştirilen tören ile Çanakkale il genelinde 82 okulumuza “Beyaz Bayrak” sertifikası verildi. Böylelikle toplam 234 okulumuz “Beyaz Bayrak” sahibi oldu. Törende ayrıca 63 okulumuza da “Beslenme Dostu Okul” sertifikası verildi. Çanakkale genelinde “Beslenme Dostu Okul” sertifikasına sahip olan okul sayısı 111 oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum