Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞSAVCI YALÇINÖZ'DEN BİGA TSO'YA İADE-İ ZİYARET

BAŞSAVCI YALÇINÖZ'DEN BİGA TSO'YA İADE-İ ZİYARET
15 Şubat 2019 - 16:47

Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.15’te Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO)’na iade-i ziyarette bulundu.

Başsavcı Yalçınöz’ü Biga TSO’ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Ümit Alşan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Hakan Akın, Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır ve Meclis Üyesi Erol Şener Oda hizmet binasının girişinde karşıladı ve önce Odanın yeni hizmet binasında yer alan üniteler gezdirildi.

Göreve başlamasının ilk günlerinde Biga TSO heyetinin tanışma ziyaretinde bulunduğu Başsavcı Yalçınöz, TSO’nun yeni hizmet binasını ilçeye kazandırmalarından dolayı Oda yönetimine teşekkür etti. Yargıda görev yapan kesimin her geçen gün gençleştiğinin altını çizen Biga TSO Başkanı Doğan, İlçemizde de Başsavcımız, Savcılarımız ve Hâkimlerimizin genç isimlerden oluştuğunu bunun da adalette yaşanan gecikmelerin önüne geçilmesinde bir avantaj olduğunu belirtti. Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınöz, İlçemizde yaşanan adli vakalar hakkında kısa bir bilgilendirme yaparken, Biga’nın huzurla yaşanabilecek, aşırı olayların çok içerisinde olmayan bir ilçe olduğunu ve bunun da işlerini kolaylaştırdığını belirtti. Karşılıklı görüş alışverişinin yaşandığı ziyaret, Biga TSO Başkanı Doğan’ın Başsavcı Yalçınöz’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum