Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Yavaş'tan Umurbeyli Kıbrıs Gazisine vefa örneği

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Kıbrıs Barış Harekâtında gazilik mertebesine ulaşan Mehmet Şahinkaya’yı evinde ziyaret etti.

Başkan Yavaş'tan Umurbeyli Kıbrıs Gazisine vefa örneği
26 Aralık 2018 - 14:27

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesinin AK Parti’li Belediye Başkanı Sami Yavaş, 1974 yılında gerçekleştirilen ve yakın tarihimizin en muazzam askeri başarılarından biri konumundaki Kıbrıs Barış Harekatında gazi olan Mehmet Şahinkaya’yı evinde ziyaret etti.

Başkan Yavaş’a ziyaretinde, Lapseki Garnizon Komutanı Albay Türker Altıngöz, Umurbey Ortaokulu Müdürü Sezgin Tuna, öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti.

Başkan Yavaş ziyarete ilişkin açıklamasında, “Kıbrıs Barış Harekâtında gazilik mertebesine ulaşan Umurbeyli değerli büyüğümüz Mehmet Şahinkaya'yı evinde ziyaret edip, vatan için gösterdiği kahramanlık dolayısıyla kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunduk. Bu vesileyle, bayrağımızın selameti uğrunda şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Harekât esnasındaki anılarını ilk günkü heyecanıyla anlatan Kıbrıs Gazisi Mehmet Şahinkaya ise, hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum