Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ÖZ MAZBATAYI ALDI

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan seçilen Bülent Öz mazbatasını aldı.

BAŞKAN ÖZ MAZBATAYI ALDI
03 Nisan 2019 - 17:27

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz mazbatasını almaya eşi Şebnem Öz, CHP Çan İlçe Başkanı Atilla Erbil, İl Genel Meclis Üyesi Erdal Güler’in yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, eski CHP Çan İlçe Başkanları ve CHP Çan İlçe Örgütü ile beraber geldi.

Bülent Öz’e mazbatasın İlçe Seçim Kurulu Müdürü Özlem Yeni ve Hakim Mustafa Akgün verdi.

Mazbatasını alan Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ “Çanımızın vatandaşlarımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilmiş oldum o yüzden Çanlı hemşerilerimize bir kez daha çok çok teşekkür ediyoruz. Sorumluluğumuz büyük sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sorumluluğumuzun bilinciyle belediye meclis üyelerim ile beraber inşallah Çanımıza güzel hizmetler yapacağız. Bu sorumluluğumuzun karşılığını vereceğiz.’’ dedi.

Çan Belediye Başkanı Sayın Bülent Öz Çan Adliye Sarayından ayrıldıktan sonra Menderes parkını ziyaret ederek Çan halkını selamladı.

Çan halkıyla selamlaşan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Menderes Parkı’nda İyi Parti Belediye Başkan Adayı Fazıl Sayın ile karşılaştı. Fazıl Sayın Bülent Öz’e Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi.

DEVİR TESLİM TÖRENİ CUMA GÜNÜ 15.00 da

 Mazbatasını alan Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ 5 Nisan 2019 Cuma günü Cuma namazından sonra saat 15.00 da yapılacak devir teslim töreni ile Başkanlık görevini 10 yıldır Çan Belediye Başkanlığı yapan Abdurrahman Kuzu’dan devralacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum