Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerine Devam Ediyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde yapımı devam eden yatırım ve projeleri incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezileri kapsamında 13 Kasım 2018 Salı günü Eski Yaş Sebze ve Meyve Hali ile yeniden inşa edilen Gasilhane binası çalışmalarını ziyaret etti.

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerine Devam Ediyor
14 Kasım 2018 - 10:41

Başkan Gökhan teknik inceleme kapsamında ilk olarak eski Yaş Meyve ve Sebze Hali binasını ziyaret etti. Eski hal binası ve alanında teknik ekip ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, burada yapılacak yeni düzenlemelere ilişkin bilgi aldı.

Eski hal binasının ardından yapımı büyük ölçüde tamamlanan yeni Gasilhane binasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, bina ve çevresinde gerçekleşecek olan düzenlemeler hakkında teknik ekipten bilgiler aldı. Bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen eski Gasilhane binası günümüz koşullarına uygun olacak şekilde yeniden projelendirildi. Bina kıble yönüne bakacak şekilde konumlandırılırken, eski ölçülerinden daha büyük olarak projelendirilerek ihtiyaç doğrultusunda mekanlar oluşturuldu. Zemin katta gasilhane bölümü, personel odası, personel için özel duş ve wc alanları, bay ve bayan mescitler bulunurken, bodrum katta da depolama alanı oluşturuldu. Gasilhane binasında çalışmalar büyük ölçüde tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum