Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN, TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

BAŞKAN GÖKHAN, TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR
12 Nisan 2019 - 10:39

Başkan Gökhan, 11 Nisan 2019 Perşembe günü, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi, Türkiye Ekonomi Bankası Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Sabahattin Tunçbilek, Türk Kadınlar Birliği Yönetimi ve Otokent Yönetimini makamında ağırladı.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve yönetim kurulunu ağırlayan Başkan Gökhan, tebrikleri kabul ederek, ziyaretlerinden dolayı ekibe teşekkürlerini iletti.

Aynı gün, Türkiye Ekonomi Bankası Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü’yü de ağırlayan Başkan Gökhan nezaket ziyaretinden dolayı Sürücü’ye teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu. Ardından Başkan Gökhan’a ziyarette bulunan Sabahattin Tunçbilek ve beraberindeki heyet, Başkan Gökhan’ı tebrik ederek, görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Gökhan, ayrı ayrı olarak Türk Kadınlar Birliği Yönetimi ve Otokent Yönetimini de makamında ağırlarken, hem tebrikleri kabul etti hem de karşılıklı sohbetler gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum