Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN MEKTEBİM OKULU'NU ZİYARET ETTİ

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bugün, geçtiğimiz yıl eğitim camiasına katılan Mektebim Okulu’na ziyarette bulundu.

03 Ocak 2019 - 15:48 - Güncelleme: 03 Ocak 2019 - 16:11

Her sene düzenli olarak kentte bulunan okulları ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretlerine bugün bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Çanakkale’de eğitim camiasına giren Mektebim Okulu’na ziyarette bulunan Başkan Gökhan, okula tam not verdi. Yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Mektebim Okulu’nda, okulu detaylı olarak gezen Başkan, okul hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a, okulun yönetim kadrosu eksiksiz eşlik etti. Okulun içerisinde bulunan kapalı yüzme havuzu, yemekhane, mutfak, sınıflar, kapalı spor salonu Başkan’a gösterildi. Dışarıda bulunan, kapalı tenis kortu ve mini hayvanat bahçesi ilgi gördü. Özellikle dikkat çeken lamaların okulun bahçesinde özgürce gezdikleri görüldü.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ziyareti ile ilgili, “Çanakkale’de geçtiğimiz yıl eğitim camiasına katılan Mektebim Okulu’nu ziyaret ettim. Çocukların doğal ve keyifli bir ortamda eğitimin yanında, pek çok farklı canlı ile de paylaştığı okul kentimize renk katmış. Tebrikler başarılar…” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum