Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Gökhan Endüstri Meslek Lisesi Mezunları İle Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleriyle buluştuğu kahvaltı programında, günümüz ve geleceğin teknolojisinin yakalanması adına meslek liselerinin önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Gökhan Endüstri Meslek Lisesi Mezunları İle Buluştu
05 Kasım 2018 - 14:48

Programa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ahmet Özel, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu ve dernek üyeleri katıldı. Programda konuşan Dernek Başkanı Ahmet Özel, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkürlerini iletti. Başkan Gökhan ise burada yaptığı konuşmada meslek liselerinin önemine değinerek, teknik eğitim veren liselerin öğrenci bulamayan, tercih edilmeyen, herhangi bir liseye yerleşememiş öğrencilerden oluşan liseler değil tam tersine gidilmek istenen ve gelecek vaat eden liseler olması gerektiğinin altını çizdi.

Günümüzün gelişen teknolojisinin yakalanması konusunda üretime, teknolojiye, kalkınmaya yönelik önemli eğitimlerin verildiği meslek liselerine yurtdışında büyük önem verildiğini örneklerle açıklayan Başkan Gökhan, bu anlamda uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin çalışmalarının anlamlı olduğunu ve bu anlayışın ülkede devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Gökhan, “Çanakkale için çok sembol bir okul. Bunun yaşatılması önemli. Umarım diğer meslek liselerine de örnek olur” diye konuştu.

Sohbet ortamında devam eden kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum