Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN'DAN YEREL GAZETELERE ZİYARET

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Merkez İlçede bulunan yerel gazetelere ziyarette bulundu.

05 Şubat 2019 - 11:50 - Güncelleme: 05 Şubat 2019 - 12:48

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan saha çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Gökhan dün Çanakkale Merkez’de yayıncılık faaliyetinde bulunan yerel gazetelerin bir kısmına ziyarette bulundu. Başkan Gökhan’a yerel gazetelere yapmış olduğu ziyarette, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve kadın Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

Ziyaretlerde gazete sahipleri ve basın mensuplarının sorunlarını dinleyen Başkan Gökhan, güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel basının durumu, ülke ve dünyada basın faaliyetleri gibi konuların görüşüldüğü ziyaretlerde, güncel konulara ilişkin de değerlendirmelerde bulunuldu.

Yerel yönetimlerin basın ile işbirliği içerisinden olması gerektiğini ifade eden Başkan Gökhan; “Vatandaşın sağlıklı haber alma hakkı korunmalı. Eleştiriye de hazırız. Basın doğru ve objektif haber verecek, köşelerde yorum olabilir elbette. Basından beklentim bu ama bunun kararı da halk tarafından verilecek. Yerel basın ve yerel yönetimler iş birliği içinde olmalı. Fox TV'nin yerel haberlere yer vermesini çok önemsiyorum. Çok iyi bir iş yapılıyor.” dedi.

Haber alma özgürlüğü kapsamında basın faaliyetlerinin çok önemli olduğuna değinen Başkan Gökhan, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum