Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BARIŞIN KENTİ ÇANAKKALE'NİN TAKSİLERİ" KENTLİLERİN HİZMETİNDE

Belediyemize kayıtlı olmayan ve başka beldelerden gelerek haksız bir şekilde ticari faaliyet gösteren taksilere karşı, kentlilerimizi ve esnafımızı korumak amacıyla ticari taksilere yönelik gerçekleştirilen “mavi etiket” uygulaması “Barışın Kenti Çanakkale” logolu etiket ile güncellendi.

"BARIŞIN KENTİ ÇANAKKALE'NİN TAKSİLERİ" KENTLİLERİN HİZMETİNDE
13 Mart 2019 - 12:34

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Çanakkale Belediyesi yetki alanlarında faaliyet gösteren taksilere yönelik bir süre önce başlatılan “mavi etiket” uygulaması kentlilerden ve esnaflardan beğeni alırken, bu uygulama yapılan son çalışmayla güncellendi. Bu kapsamda kentte hizmet veren ticari taksilere “Barışın Kenti Çanakkale” logolu etiketler de eklendi.

Öte yandan, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun Ek-2 sayılı maddesi gereği, ayırıcı işareti bulunmayan ve ilgili belediyeden izin veya ruhsat almadan faaliyet gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti alan yolculara da idari para cezası verilmektedir. Bu maddeye istinaden yapılacak denetimlerde, ticari taksi hizmeti alacak kentlilerimizin mağduriyet yaşamamaları için “mavi etiketli” ve “Barışın Kenti Çanakkale” logolu taksileri tercih etmelerini önemle rica ederiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum