Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BAKALIM ÇANAKKALE BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİ İLE ECEABAT NE OLACAK GÖRELİM"

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Eceabat Parti Binası’nı ziyaret etti.

21 Mart 2019 - 15:57

Ziyarette ilçe örgütü ile bir araya gelen Gökhan; “Eceabat Belediyesi’ni almak zorundayız. Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gittiğimizde Sayın Genel Başkan’ımızın sorduğu ilk şey Eceabat oldu. ‘Bu sefer alacağız’ dedik. ‘Alın gelin’ dedi. Gerçekten Eceabat’ı alacağız. Bir bütünlük içerisinde hareket ediyoruz. Örgütümüz, performans ve meclis üyesi adaylarımız çok iyi. Örgütün bütünlüğü açısından çok iyi durumdayız. 1 Nisan gününü inşallah bayram gibi kutlayacağız.” Şeklinde konuştu.

“ECEABAT SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK”

Ecabat’ın Metin Övün ile daha iyi yönetileceğine ve Çanakkale Belediyesi tarafından destekleneceğine dikkat çeken Gökhan; “Eceabat, yıllar sonra sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşacak ve daha yaşanılası bir yer olacak. Zaten şurada Çanakkale ile de organik bağı var. Ayrı olmamız mümkün değil. Zaten aynı partinin üyeleriyiz, dayanışmamız da ona göre olacak. İktidar partisinin nimetlerinden faydalanalım düşüncesi hikaye. Eğer faydalansaydı şimdiye kadar faydalanılırdı. Özellikle Çanakkale’de kendi öz varlıklarımızla öz gelirlerimizle yatırımlarımızı yaptık. Niye başardık? Çünkü biz israf etmedik, peşkeş çekmedik. Kamunun malını kamuya aktardık ve başardık. Bundan sonra da başaracağız. İktidar partisinin adayına verin şöyle olacak diye vaatler veriyorlarsa. Bugüne kadar bir şey görmedik bir de CHP’ye verelim de bakalım Çanakkale Belediyesi’nin desteği ile ne olacak görelim diyoruz hep birlikte.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum