Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAHAR KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Biga’da geleneksel hale gelen Bahar Kupası Futbol Turnuvası, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Biga Belediye Başkanlığı adıyla düzenleniyor.

BAHAR KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
04 Nisan 2019 - 14:20

Müracaatların 12 Nisan Cuma günü saat 18:00’e kadar Bigaspor Lokali'ne yapılacaktır. Tertip komitesinden gelen açıklamaya göre; kura çekimi 13 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecektir.

2019 BAHAR KUPASINDA KURALLARI DA BELLİ OLDU

Yeni sezonda Takım kadroları azami 15 kişiden oluşacak. 1984 (dahil) doğumlular ile 2003 (dahil) doğumlular arası oynayabilir. Müsabaka isim listesine en çok 13 (8 asil + 5 yedek) oyuncu yazılabilir. Takımlar 15 kişilik kadrolarına istedikleri sayıda lisanssız oyuncu yazabilirler.  8 kişilik müsabaka isim listesi asil oyuncu bölümüne en az 2 lisansız oyuncunun yazılması zorunludur. Müsabakanın her anında; (oyuncu adedinin ihraç yada değişiklik hakkının olmamasını nedeniyle, 8’in altına düşmesi hariç) sahada en az 2 lisansız oyuncu oynatmak zorundadır. Oyuncu değişikli sayısı; oyun içinde 3’ü geçmemek koşulu ila 5 adettir. Fazladan iki değişiklik devre arasında yapılmak zorundadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum