Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AYCI'DAN GİDER'E TEŞEKKÜR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, katıldığı bir televizyon programında THY’nin Çanakkale – İstanbul uçuşları için destek ve girişimlerinden dolayı Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider’e teşekkür etti.

AYCI'DAN GİDER'E TEŞEKKÜR
19 Mart 2019 - 14:42

Türk Hava Yolları yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te Hakan Çelik’in programına konuk oldu. THY’nin önümüzdeki dönem stratejisi ve yeni hatlar hakkında bilgiler veren Aycı, Çanakkale uçuşlarına da değindi. Konuşmasında Ayhan Gider’e özellikle teşekkür eden Aycı, “15 Mart Cuma günü İstanbul-Çanakkale seferlerini başlattık. Çanakkalelilere de bu müjdeyi buradan bir kez daha yinelemiş olayım. Bu konuda Çanakkale’de özellikle Ayhan Gider beyin çok ciddi çalışması oldu. Şehir yönetiminin çok ciddi çalışması oldu. Bu anlamda, ben Çanakkale’de şehir yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Çanakkale'nin yanı sıra Zonguldak'a çalışıyoruz. ILS testleri tamamlandıktan sonra Zonguldak uçuşlarımız başlayacak” dedi.

Türkiye’ye gelen ziyaretçilerin yüzde 76’sını taşıdıklarını hatırlatan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, bu seferlerin turizme ciddi katkısı olacağı vurgusu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum