Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ATATÜRK ÇANAKKALE'DE KİTABI İMZA GÜNÜ VE FOTOĞRAF SERGİSİ KEPEZ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kepez Belediyesi tarafından 2019 yılının Atatürk yılı ilan edilmesinin ardından Kepez’de Atatürk yılına özel çalışmalar yapılmaya devam ediyor.

ATATÜRK ÇANAKKALE'DE KİTABI İMZA GÜNÜ VE FOTOĞRAF SERGİSİ KEPEZ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
15 Mart 2019 - 14:59

Dr. Mithat Atabay’ın kaleme aldığı “ Atatürk Çanakkale’de” isimli eserin imza günü Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

İmza gününe sanat merkezini Kepezimize kazandıran Dilek Mildon başta olmak üzere Kepez Bağımsız Belediye Başkan adayı Gökhan Bayram, Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Alper Altınok, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Serkan Ön ve beraberlerindeki heyetlerle çok sayıda Atatürk sevdalısı katılım gösterdi. 

İmza gününün ardından açılışı gerçekleşen Atatürk’ün Çanakkale’ye ziyaretlerini konu alan arşiv ve özel koleksiyonlardan derlenen fotoğraf sergisi ise yoğun ilgi gördü.

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan,  “Kepez Belediyesi olarak ülkemizi işgalden kurtaran ve Cumhuriyetimizi kuran Atatürk’e ne kadar şükretsek azdır. Bu vesile ile 2019 Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100.yılı tüm halkımıza hayırlı olsun. Dr. Mithat Atabay'a, Murat Kıray'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 18 martÇanakale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında açılışı yapılan sergi 29 Mart tarihine kadar sanat merkezimizde açık olacak sergiyi ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum