Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ARSLAN, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti’nin ittifak kapsamında desteklediği Birol Arslan, dün Kepez Meydan’da düzenlediği mitingde projelerini açıklarken, belediye meclis üyesi adaylarını da kamuoyuna tanıttı.

18 Şubat 2019 - 12:56

Toplantıya, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, İyi Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz,  CHP Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve adayları, İlçe ve Belde Yöneticileri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Projelerini tek tek Kepez halkına anlatan Başkan Adayı Birol Aslan yaptığı konuşmada, “Kol kola Kepez’i birlikte yöneteceğiz. Halkça paylaşan, hesap veren ve şeffaf bir Kepez Belediyesi vaat ediyorum” diye konuştu.

Genel Merkezlerin aldığı karar kapsamında İyi Parti’nin de adayını çekerek desteklediği Birol Arslan yeni dönemde birlikte çalışacağı belediye meclis üyesi adaylarını da Kepez halkına tanıttı.

Arslan, eşi ve kızı ile karanfil dağıtarak çıktığı sahnede sözlerine “Kepez’de tüm hayatımı geçirdim yani Kepez’in her tarafını biliyorum. Ağacını tanımadığın ormanı yönetemezsin. Ben Kepez’i biliyorum Kepezliler beni biliyor. Kısaca Kepez’in tüm sorunlarını biliyorum. Peki nasıl başaracağız? Hoşgörü ve barış içinde bir Kepez belediyesi yaratacağız. İlk işim Kepez’e barış getirmek olacak. İlk işim Kepez’e huzur getirmek olacak. Hakkımda çok iftiralar atıldı bugüne kadar hiç konuşamadım. Bugün ilk ve son defa konuşacağım; ‘Ben gelince belediye işçilerini çıkartacakmışım’. Böyle bir şeyi hiçbir zaman söylemedim. Emekçi işçi kardeşim benim hiçbir zaman sizin işinizde aşınızda asla gözüm yok. Bunu böyle bilesiniz. İnsan onuruna yakışır şekilde hep beraber çalışacağız. CHP’lisi, AKP’lisi, MHP’lisi, İyi Partilisi, HDP’lisi, Alevi’si, Sünni’si, Müslümanı, Hristiyanı kucaklaşacağız. Kol kola Kepez’i birlikte yöneteceğiz. Halkça paylaşan, hesap veren ve şeffaf bir Kepez Belediyesi vaat ediyorum.” dedi.

Birol Arslan’ın listesinden Kepez Belediye Meclisi için aday olan isimler ise şöyle: Abbas Bozkurt, Behçet Donat, Toprak Ertekin. Gülhanım Kırcı Barıkhan, Mustafa Kılıç, İsmail Özcan, Sevim Öztürk Aygören, Burçin Soysal, Hatice Şen. Ülkü Şimşek Tutuk, Necdet Uçar, Mehmet Yaman, Eda Yıldırım, Orhan Yüksel ve İyi Parti’den Halil Uyanık ile Ruhi Akkoyun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum