Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNELERİMİZ SIĞINDIĞIMIZ EN GÜÇLÜ LİMANDIR

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Anneler günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ANNELERİMİZ SIĞINDIĞIMIZ EN GÜÇLÜ LİMANDIR
11 Mayıs 2019 - 16:58

Sevgi, fedakarlık, emek, sabır ve şefkat denilince akla ilk gelen annelerdir. Varlıklarıyla hayatımıza anlam ve renk katan, bize güç veren annelerimiz; yeri hiçbir zaman doldurulamayan en değerli varlıklarımızdır. Bizi koruyup kollayan, her sıkıntıda yanımızda olan annelerimiz, sığındığımız en güçlü limandır.

Üzerimizde hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz emekleri ve hakları bulunan annelerimize karşı sevgi, saygı ve vefa göstermek, onları hayatın telaşında ihmal etmemek kısacası onlara layık bir evlat olmak bizlerin asli vazifesidir. Anneler; sadece yılın bir gününde değil, yılın 365 günü hatırlanmalı, hayır duaları alınmalıdır.

Unutmamalıyız ki bizlerin annelerimize karşı gösterdiğimiz davranışlar, evlatlarımızın bize karşı gösterecekleri tutum ve davranışlara bir ayna olacaktır. Aile ve toplum hayatının yapı taşları olan anneler, aynı zamanda güçlü bir geleceğin de en önemli mimarlarıdır. Karşılıksız sevginin, sonsuz fedakarlığın ve merhametin simgesi anneler; birlik ve beraberliğimizin güçlendirilmesinde de önemli bir rol üstlenmiş durumdalar. Bu durum, kadim medeniyetimizde ve kültürümüzde annelerin yerini en üst sıraya taşımıştır.

Başta şehit anneleri ve Çanakkaleli anneler olmak üzere, değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyor; annesini kaybetmiş tüm kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum