Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNELERİMİZ HUZURLU VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYA'NIN MİMARIDIR

“Dünya’ya gözümüzü açtığımız ilk günden, gözlerini Dünya’ya kapattıkları son güne kadar, bizlere sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce duygular besleyen annelerimiz huzurlu ve barış dolu bir Dünya’nın mimarıdır.

ANNELERİMİZ HUZURLU VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYA'NIN MİMARIDIR
11 Mayıs 2019 - 14:49

Anne sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle kalmaz; anne, toplumun duygularının, düşüncelerinin, karakterinin oturmasında en önemli rol modeldir.

Ülkemiz gibi güçlü devletlerin, milletlerin, sağlıklı insan ilişkilerine sahip toplumların arka planında güçlü bir kadın, “ANNE”  vardır.

Çocuklarını koruyan, kollayan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren evladının geleceği için kendinden fedakarlık eden anne şefkatin ve merhametin timsalidir.

İyi bir toplum, iyi bir devlet olmanın en büyük etkeni, annelerimizi baş tacı etmek, gönüllerini hoş tutmak aynı zamanda onlara layık olmaya çalışmaktır.

Evlatlarına ve  ailelerine kendini adayan, her zaman saygı, sevgi ve  hürmetlerin en yücesini hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete göç etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

 

AK Parti Çanakkale İl Başkanı

Av. Gültekin Yıldız

YORUMLAR

  • 0 Yorum