Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANNELERİMİZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, “12 Mayıs Anneler Günü” nedeniyle yayınladığı kutlama mesajı yayınladı. Anneleri birer sevgi ve saygı sembolü olarak değerlendiren Jülide İskenderoğlu mesajında şunlara yer verdi:

ANNELERİMİZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR
11 Mayıs 2019 - 14:37

“Annelik; bir karşılığa ve koşula bağlı olmadan sonsuz sevgi, şefkat ve merhamete dayanan, başka hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev, yüce bir duygudur. Bunu en iyi bilen ve yaşayanlardan olmak en büyük hazinemdir. Milletvekilliğim ya da iş kadınlığım gibi diğer sorumluluklarımın yanı sıra benim için en eşsiz ve tarifi olmayan duygu anneliğimdir.

Aile ve toplumun temeli olan annelerimiz; hiç eksilmeyen sevginin, sonsuz sabrın, fedakârlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsalidirler.

Canından bir parça olarak bizleri dünyaya getirip yetiştirmenin ötesinde, engin sevgisi, eşsiz şefkat ve fedakârlığı ile abideleşen fedakâr ve cefakâr annelerimiz bir gün değil her gün başımızın tacıdır. İlk öğretmenimiz, her biri birer sevgi sembolü olan annelerimize öncelikle fedakârlık ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum