Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANLAMLI BİR GÜNDE ANLAMLI BİR SERGİ "BASINDA TROYA"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde 2018 Troya Yılı’na ait haberler ‘Basında Troya’ Sergisi ile görücüye çıktı. Çanakkale Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen Basında Troya Sergisi’nin açılışı Çanakkale Evi’nde gerçekleştirildi.

10 Ocak 2019 - 17:10

Sergi açılışına Vali Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, gazete imtiyaz sahipleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi açılışında konuşan Vali Orhan Tavlı, ilk olarak basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Vali Tavlı; “Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan vatandaşımızla devletimizin arasında köprü görevini üstlenen basın mensuplarımızın yapmış olduğu haber, yorum ve görüşleri bizlere her daim çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamış ve yol göstermiştir. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden zor şartlar altında fedakarca görev yapan siz değerli basın mensuplarımızın İlimizin, sosyal kültürel ve ekonomik gelişmesi kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin vatandaşlarımız ile paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde önemli katkıları bulunmaktadır” dedi.

Troya Yılı’nda düzenlenen etkinliklerin haber olarak işlendiği ulusal ve yerel gazete sayfalarındaki görsellerin yer aldığı ‘Basında Troya’ isimli sergi Vali Orhan Tavlı tarafından açıldı. Açılışın ardından Vali Tavlı, Troya Yılı’na katkıları nedeniyle basın mensuplarına plaketlerini takdim etti. 

Vali Tavlı, sergide yer alan haber görsellerini tek tek incelerken, basın mensuplarıyla birlikte Troya Yılı’na ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum