Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AKYALÇIN: "KASIM AYINDA ADAYLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM"

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve Akademiysen Necmi Akyalçın CHP Çanakkale İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Akyalçın toplantıda Belediye başkan aday adaylığına açıklık getirdi.

19 Ekim 2018 - 14:20 - Güncelleme: 19 Ekim 2018 - 15:55

Çanakkale’nin tanınmış simalarından, ADD Çanakkale Şube Başkanı ve ÇOMÜ de öğretim görevlisi olarak görev yapan Necmi Akyalçın düzenlediği basın toplantısında, statüsünden dolayı Çanakkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını kasım ayı içinde açıklayacağını söyledi.

Çanakkale CHP merkez İlçe başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez ilçe başkanı ali uyanık ve partililer katıldı.

Necmi Akyalçın toplantıda yaptığı konuşmada, Yüksek Seçim Kurulu’nun kamu da çalışanlar için adaylık sürecini belirlediğini, çalıştığından dolayı şuan aday olamadığını ama kasım ayı içinde Çanakkale Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayacağının altını çizdi.

Akyalçın ,kasım ayında belediye başkanlığına aday adayı olacağına ilişkin dilekçeyi, merkez ilçe başkanı ali uyanık’a verdi.

Açıklamaların ardından merkez ilçe başkanı Ali uyanık ve il başkanı ismet aday adaylık süreçlerini değerlendiren konuşmalar yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum