Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN'IN, BERAT KANDİLİ MESAJI

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Berat kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN'IN, BERAT KANDİLİ MESAJI
18 Nisan 2019 - 15:55

Berat Kandili, günahlarımızdan arınma ve hayırlara erme noktasında hassasiyetle idrak etmemiz ve değerlendirmemiz gereken önemli bir gece.

Bu gecede birlik olmanın güzelliğini görmenin ve dostlukların anlamını kavramanın farkına varırız. Bu gece Yaradan’dan af dilerken kötülükten uzaklaşıp iyiliğe yaklaşmanın, iyiyi aramanın hayatı daha güzel kılacağını hatırlarız.

Berat Kandili’nin bize öğrettiği en önemli hususlardan biri de sadece yegane bağışlayıcı olan Allah’ın affına mazhar olmak değil, aynı zamanda affedici olmaktır. Çoğu zaman dargınlıklarımıza neden olan konuyu dahi hatırlamazken, ne yazık ki küskünlüklerimiz devam ediyor. Dargınlıkları bir kenara bırakarak dostluğun ve kardeşliğin paha biçilmez tadını hep birlikte yaşayalım. Böyle zamanlar, ailemizle daha çok zaman geçirdiğimiz, yaşlılarımızı ve dostlarımızı ziyaret ettiğimiz zamanlar olmalı. Bir yerlerde ihmal ettiğimiz dostlarımız kalmamalı.

Bizlere maneviyat esintisini hissettiren bu özel günde hatırlanmak ve dualarda buluşmak dileğiyle, Çanakkaleli hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni tebrik ediyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum