Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ JÜLİDE İSKENDEROĞLU'NDAN RAMAZAN TEBRİK MESAJI

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Ramazan ayının başlaması vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajında “Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayı; ülkemize, insanlığa ve tüm İslam âlemine hayırlı olsun" diyerek sözlerine şöyle devam etti.

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ JÜLİDE İSKENDEROĞLU'NDAN RAMAZAN TEBRİK MESAJI
06 Mayıs 2019 - 10:35

”Heyecanı şimdiden ülkemizi ve tüm İslam âlemini saran on bir ayın sultanı Ramazan ayı, bütün bereketi ile inanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı, yaratılmışların Allah'a her zamankinden çok daha yakın olması, kalplerin daha da aydınlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Dünyamıza kısa süre gelip bizleri yücelten Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmek, feyiz ve bereketinden istifade etmek, yakınımızda, uzağımızda diğer insanlarla empati kurmak, onların halini hissetmek toplumumuzu ve dünyamızı daha da güçlendirmektedir.

Ramazan ayının dünyamıza getirdiği sevgi ve saygı ortamının kalıcı olmasına, bütün insanlığın ayrım olmaksızın Ramazan’ı idrak edebilmesine, iftarların ve sahurların birleştiriciliğiyle millet olarak birlik, beraberlik, kardeşliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını ve ülkemiz, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını  diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum