Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Adnan Köse aday adaylığından çekildi

Kepez Belediyesi’nde uzun yıllar Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Adnan Köse, Kepez Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıklamıştı.

18 Ekim 2018 - 15:56

19 Ekim Cuma günü CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yapacağını belirten Köse; “Sevgili dostlarım, arkadaşlarım ve birlikte mücadele ettiğim değerli partililerim. Kepez’de 8 yıl Başkan yardımcılığı ve Danışmanlığı yapmanın gururu ile 19 Ekim Cuma günü saat 12:00 da CHP Merkez ilçe başkanlığına, KEPEZ Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yapacağım. Yanımda olmanız bana onur ve güç verecektir” diyerek duyuruda bulunmuştu.

Kepez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mimar Erhan Bektaş'ın bugün yaptığı aday adaylığı başvurusunun ardından konuşma bitiminde söz alarak geri çekildiğini açıkladı.Köse; "Değerli basın yarın saat 12'de ben de Kepez Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklayacaktım ama bugün Erhan kardeşimin açıklamalarından sonra Erhan kardeşim adına Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığımdan çekiliyorum.Onu sonuna kadar destekliyorum.Her zaman yanında olacağıma söz veriyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum