Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ADASPOR DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig’de bitime 4 hafta kala Edirne’den 1 puanla dönen Adaspor hem ligin zirvesindeki hem de Çanakkale sıralamasındaki dengeleri değiştirdi.

ADASPOR DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ
19 Mart 2019 - 11:25

Bugün Lider Edirnespor deplasmanına giden Adaspor 0-0’lık skorla evine döndü. Grup lideri Edirnespor, en yakın takipçisi Modafenspor ile arasındaki puan farkını açmak için hayati önem taşıyan Adaspor’u ağırladı.

Bir yanda mutlak galip gelerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak isteyen Edirnespor, diğer yanda 3’lü Çanakkale sıralamasında en alttan kurtulmak isteyen Adaspor. Çarşamba günü oynanacak Çanakkale Dardanelspor – Bigaspor maçından önce çıktığı kritik deplasmandan 1 puanla dönen Adaspor, üçlü sıralamanın ortasında yer alan Çanakkale Dardanelspor ile puan farkını ikiye indirdi.

6. Sırada bulunan Bigaspor 37 puanla arayı açarken Dardanelspor 30 puanla 7’nci, Adaspor ise 28 puanla 8’inci sırada yer alıyor. Eğer Bigaspor, Çanakkale Dardanelspor karşısında 3 puan alırsa, ligde kalmak için çok büyük avantaj elde edecek. Çanakkale Dardanelspor ile Adaspor isr direkt düşmeyip baraj maçı oynamak için yarışacak. Ligde dengeleri değiştiren Adaspor, Çarşamba günü 18 Mart Stadı’ndan çıkacak sonuç ile önünü daha net görmüş olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum