Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ABLA VE KARDEŞİNİ ÖLDÜREN ESKİ SEVGİLİ TUTUKLANDI!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, eski sevgilisini ve kardeşini öldürüp Yunanistan'a kaçmaya çalışan şüpheli, nefes kesen 950 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı. Katil zanlısı M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABLA VE KARDEŞİNİ ÖLDÜREN ESKİ SEVGİLİ TUTUKLANDI!
22 Ocak 2019 - 14:09

Olay, 7 Ocak tarihinde, Gemlik'in Eşref Dinçer Mahallesi'nde, Sibel Dudaklı'nın kardeşi Mehmet Ali Dudaklı ile beraber yaşadığı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, o tarihte abla-kardeş evde oturdukları sırada, Sibel Dudaklı'nın eski sevgilisi M.A. geldi. Kıskançlık yüzünden başlayan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Kavgaya Mehmet Ali Dudaklı da karışınca, M.A, belinden çıkarttığı bıçakla önce kardeşini ve sonra eski sevgilisini boynundan bıçaklayarak kayıplara karıştı. 13 gün sonra, abla-kardeşe ulaşamayan yakınları polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, 19 Ocak Cuma günü girdikleri evde, abla ve kardeşin cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine Cinayet Büro dedektifleri ve Gemlik Asayiş Şube ekipleri katil zanlısını belirlemek için çalışma başlattı. Şüphelinin Sibel Dudaklı'nın eski sevgilisi olan M.A. olduğunu tespit eden ekipler, bin 200'e yakın güvenlik kamerasını inceledi.

Katil zanlısı M.A.'nın cinayeti işledikten sonra ilk Bandırma, daha sonra Edirne ve Çanakkale'ye gittiği, Gökçeada'dan Yunanistan'a kaçağı belirlendi. Ekipler şüpheliyi Gökçeada'da yakalayarak gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre mahkemeye çıkarılan şüpheli M.A.'nın suçunu kabul ettiği ve emniyetteki ifadesinde, "Sibel'le aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. O sırada evde bulunan erkek kardeşi de kavgaya karıştı. Cinnet geçirdim. Önce kardeşini, sonra onu öldürdüm. Planım Yunanistan'a kaçmaktı ama olmadı yakalandım" dediği öğrenildi. Katil zanlısı M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Öte yandan abla ve kardeşin cenazeleri, geçtiğimiz gün Asım Kocabıyık Camii'nde kılınan cenaze namazını müteakip ilçe mezarlığına defnedildi.

 

Kaynak: İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum