Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

8. ŞUBESİ İLE KOBAK SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ESENLER'DE

Çanakkale’nin önde gelen firmalarından olan Kobak Süt ve Süt Ürünleri 8. Şubesini Esenlerde açtı.

12 Temmuz 2019 - 17:19

Çanakkale’nin süt ve süt ürünleri anlamında önde gelen markalarından olan Kobak Gıda Çanakkale Merkezdeki 3. toplamda ise 8. şubesini açarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermeye başladı. Açılışa katılan vatandaşlar Esenlere açılan Şubeden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Esenler Şubesi’nin açılışına Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Kobak Süt ve Süt Ürünleri Müdürü Hüseyin Turna, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Başer; “Öncelikle Yenicenin markası olan Kobak gıdayı 8. Şubelerini açmalarından olayı kendilerini kutluyorum. Yenice bu anlamda Çanakkale’nin parlayan yıldızlarından bir tanesi, Yaklaşık olarak günlük 250 ton süt üretimimiz var. Bununda büyük bir kısmını burada Kobak süt ve süt ürünleri katma değer oluşturarak peynire ve süt ürünlerine dönüştürülüyor. Buda ayrı bir değer hem istikdam açısından hem üretime katkı açısından hem ev ekonomisine katkı açısından bu tarz faaliyetleri önemsiyoruz. Kendilerini her zaman destekliyoruz ve bunu ifade ediyorum. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Hem Çanakkale’mize hem yenicemize hemde Ülke ekonomimize Hayırlı olsun diyorum. Katılanlara ve Kobak Süt Ürünlerine teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ise; “Bu zamanda üretici olmak çok önemli istihdam sağlamak çok önemli. Ben Kobak Süt ve Süt ürünlerini 8. Şubesi nedeniyle tebrik ediyorum, Allahtan hayırlı Kazançlar diliyorum. Ürettikleri için istihdam sağladıkları için Hem Çanakkale’mize hem de ülkemize değer kattıkları için teşekkür ediyorum tekrar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kobak Süt ve Süt Ürünleri Müdürü Hüseyin Turna da; “Yenice, Çan, Biga Merkez ve Biga ada mahallesi şubesi, Edremit şubesi, Çanakkale Merkez ve Çanakkale Kepez Şubesinden sonra 8. Şube olaraktan Esenlerde yeni şubemizi açmak bulunmaktayız. Büyümeye devam ediyoruz, kendi ürünlerimiz ile fabrikadan halka satış yapmaktayız. Bize gelen Müşterilerimiz ve vatandaşlarımız kalitemizden, ürünlerimizdeki lezzetten dolayı geliyor. 8. Şubemiz hem bize hem Çanakkalelilere hem de Esenlerde oturan vatandaşlara hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum