Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Milli Mücadelenin 100. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
18 Mayıs 2019 - 14:21

"Kurtuluştan kuruluşa bitmeyen yolculuğumuzun sembolü olan 19 Mayıs’ın geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan edilmesi ve Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması, gençlerimize güvenin ve inancın en büyük göstergesidir. Bizlerin de gençlerimizin, tarihimizden aldıkları ilhamla yarınlarımıza umut olacağına inancımız tamdır. Çünkü ülkemizin bugünü ve yarını açısından 19 Mayıs, ilhamını Çanakkale’den, Çanakkale'deki diriliş ruhundan alan ve tarihimizden süzülerek gelen yeniden varoluş gücümüzdür. Bu gücü de geleceğe taşıyacak olan gençlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Milli mücadelemizin 100. Yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan bütün kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum