Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

17 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, ağırlıklı olarak restoran, cafe, kantin işletmeleri, yiyecek içecek işletmeleri sektörlerinin yer aldığı 17 no ’lu Meslek Grubu üyeleri ile bir araya geldi.

17 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ YEMEKLİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ
20 Aralık 2018 - 17:08

17 Aralık Pazartesi  günü gerçekleştirilen yemekli toplantıya, ÇTSO Yönetim Kurulu üyesi Semih Toprak, 17 no‘lu Meslek Komite Başkanı Nazmiye Gök, Meclis Üyesi ve Komite temsilcileri İlke Diler ve   Sezgin Dabakoğlu, Komite temsilcisi Esra Talay, ÇTSO 17.Meslek Komite sorumlusu Engin Erdoğan ile çok sayıda Meslek grubu üyesi katıldı.

17 no’lu Meslek Komite Başkanı Nazmiye Gök  açılış konuşmasında, bu toplantıların  Meslek grubunda diyalogun gelişmesi,  üyelerin birbirini daha iyi tanıması ve ortak projeler üretebilme açısından önemli fayda sağladığını belirtti.

Meslek Grubunun Yönetim Kurulu Üyesi Semih Toprak, Yönetim Kurulu olarak sektörle ilgili tespit edilen ve iletilen sorunların takipçisi olduklarını belirterek,2019 yılı yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan adaylarına sunulacak deklarasyon çalışmalarına esas olmak üzere Meslek Grubu üyelerinden yerel yönetimlerden beklentilerini sunmalarını istedi.

Toplantıda katılımcılar tarafından 2019 yılında yapılması planlanan çalışmalar gündeme getirilerek, Azami Fiyat Tarife taleplerinde üyelerimizin mağdur olmaması amacıyla Mart 2019 tarihinde 16 Meslek Grubu üyeleri ile birlikte Bozcaada’da faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle toplantı düzenleneceğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Semih Toprak, katılım sağlayarak katkı veren tüm üyelere teşekkür etti. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum