Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

17 BURDA'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE PIRLANTA KOLYE HEDİYE

17 Burda AVM,Sevgililer Günü kapsamında gerçekleştirdiği kampanya ile pırlanta kolye hediye ediyor. 17 Burda AVM, bu özel hediyesi ve hazırladığı eğlenceli digital oyunla ziyaretçilerineSevgililer Günü heyecanını doyasıya yaşatıyor

17 BURDA'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE PIRLANTA KOLYE HEDİYE
11 Şubat 2019 - 14:42 - Güncelleme: 11 Şubat 2019 - 14:43

Esas Gayrimenkul tarafından açıldığı günden bu yana Çanakkale’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getirenEsas 17 Burda AVM,Sevgililer Günü’ne özel kampanyası ile ziyaretçilerine pırlanta kolye hediye ediyor.

11 – 17 Şubat tarihleri arasında Esas 17 Burda AVM’den aynı gün içerinde 150TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçiler, danışma noktasında kaydını yaptırarak dijital olarak oynanacak Sevgililer Günü oyununa katılma fırsatını yakalayacaklar. Her günün sonunda en yüksek puanı alan şanslı ziyaretçisine pırlanta kolye hediye edecek olan Esas 17 Burda AVM, Sevgililer Günü heyecanını,ziyaretçilerine doyasıya yaşatacak.

Sevgililer Günü ruhunu yaşamak ve yaşatmak isteyen ziyaretçiler, Esas 17Burda AVM’nin özel kampanyası ile unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirecek.

 

Detaylı bilgiyewww.17burda.cominternet sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum