Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

16 KONFEKSİYON İŞÇİSİ, EĞİTİM PROGRAMI İLE İŞBAŞI YAPACAK

Kursiyerlerin teorik bilgilerini uygulama yapma fırsatı bulmaları ve mesleki deneyim kazanmaları adına düzenlenen İŞKUR’un en önemli kurs programları arasında yer alan işbaşı eğitim programı kapsamında Çanakkale İŞKUR ve Cenka Tekstil arasında imzalanan sözleşme ile 16 kişilik yeni bir kursa başlandı.

16 KONFEKSİYON İŞÇİSİ, EĞİTİM PROGRAMI İLE İŞBAŞI YAPACAK
06 Mayıs 2019 - 15:38

Kurs programı dolayısıyla Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Cenka Tekstil Fabrika Müdürü Mustafa Aslan ve İş ve Meslek Danışmanı Şeyda Topuz ile 16 kursiyer bir araya geldi. Kursiyerlerle görüş alışverişinde bulunan Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan ‘‘İşbaşı eğitim programlarımız hem işverenlerimiz hem de iş arayan vatandaşlarımız için önemli bir basamak. Bugün ilk adımlarını attığımız yeni açılan kursumuzla ülkemizin ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayacak çıktılar vereceğine gönülden inanıyorum. Kursiyerlerimize, eğitim sorumlularımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum’’ açıklamasında bulundu. 

Açıldığı günden bu yana Çanakkale İŞKUR’un işbirliği içerisinde çalıştığı, Çanakkale’nin istihdamına önemli derecede katkı sağlayan Cenka Tekstil ile 2017 yılından bu yana ikisi Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Kursu, 15’i İşbaşı Eğitim Programı olmak üzere 17 program düzenlenmiş olup toplamda 71 kişilik istihdam sağlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum