Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

15 TEMMUZ DERNEĞİ YEREL BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

15 Temmuz Derneği yönetimi Çanakkale’de görev yapan Yerel ve Ulusal Medya temsilcileri ile bir otelde tanışma ve tanıtım kahvaltısı düzenledi.

15 Mart 2019 - 16:19

Kahvaltıya AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Gurup Başkanvekili Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan Ahıskalı, 15 Temmuz Derneği Başkanı  A. Tarık Şebik, Derneğin yönetim kurulu üyeleri, Ulusal Basın ve Yerel Basının temsilcileri katıldı.

Kahvaltı etkinliğinde bir konuşma yapan 15 Temmuz Derneği Başkanı A. Tarık Şebik, “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gün aslında acı bir haber ile güne başladık ve Avustralya’da gerçekleşen saldırı sonrasında orada hayatını kaybeden Müslümanlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Bu saldırının bu tarihte gerçekleşmiş olması oldukça manidardır, yaşamlarını yitirenler aynı 15 Temmuz’da vatan için canlarını verenler gibi bizim nezdimizde ‘Şehit’ olmuşlardır” dedi.

Ardından 15 Temmuz Derneğinin faaliyet ve etkinlikleri hakkında bilgi veren A. Tarık Şebik; “Bu 13. sünü düzenlediğimiz bu kahvaltı ile hem derneğimizin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi sunmuş olduk hem de sizlerin düşünce ve planlarını nasıl hayata geçiririz noktasında fikir alışverişi yapmayı düşünüyoruz. Belki İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerimizde yaşanan olayların hiç biri burada yaşanmada, ancak o hain girişimin psikolojik etkileri ülkemizin 81 ilinde hissedildi. Bu nedenle, 15 Temmuz’u doğru anlatmak, gelecek nesillere ışık tutmak için çalışıyoruz. Yine her ayın 15. Günü düzenlediğimiz Şehitlerimiz için Hatim duası bu ay maneviyatın başkenti Çanakkale’de olması da ayrı bir önem arz ediyor” dedi.

15 TEMMUZ’U DOĞRU ANLATMALIYIZ

Kahvaltı programına katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise; “15 Temmuz bu milletin yeniden dirildiği ve ayağa kalktığı bir gündür. Bu bağlamda derneğinizin faaliyetlerini en yakından takip eden birisi olarak, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Özellikle 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin nedenlerini ve bu milletin dik duruşunu her bir vatandaşımıza doğru aktarmalıyız. Çünkü bu millet darbelerden çok çekti, ülkemizi hain planlarının odak noktasına koyanların karşısına nasıl dikildiğini tüm dünyaya da tekrar tekrar anlatmalıyız. Ayrıca Avusturalya’da meydana gelen ve yaşamlarını yitiren Müslüman kardeşlerimize de Allahtan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Ardından kahvaltı etkinliği karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ile geçti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum